Aktuelt

Angående vaccination mod covid-19.

Vi oplever en sand telefonstorm af patienter, der vil have en bestemt vaccine mod covid-19, f.eks. Pfizers fremfor Astazenecas vaccine. Vi vil gerne informere om, at vi INGEN indflydelse har på hvilken vaccine I bliver tilbudt og vi kan IKKE ændre på det hvis I ønsker en anden vaccine. Det er klart meldt ud af både sundhedsstyrelsen og statens seruminstitut.

Så undlad gerne at ringe til os om det og undlad venligst at skælde vores sekretærer ud når de informerer jer om dette.

Mvh lægerne

Tid Samme Dag – TSD

Covid-19 har tvunget os til at overveje, hvordan man fremover skal kunne få en tid hos sin læge på Jacob Gades Allé. Blandt andet er ”åben konsultation” lukket ned. Konsekvenserne af covid-19 sammen med et ønske om at øge vores tilgængelighed og nedbringe ventetiden gør, at vi fra 14. september 2020 indfører et nyt tidsbestillingssystem.

Det kaldes Tid Samme Dag.

Det er et velkendt system som mange lægeklinikker og deres patienter landet over har positive erfaringer med. Vi håber, at I vil tage godt imod det.

Der vil fremover være to forskellige typer af tider:

1/ Planlagte tider

2/ Tid samme dag.

Planlagte tider er til følgende konsultationstyper:

  • Graviditetsundersøgelse
  • Børneundersøgelser
  • Tolkesamtaler
  • Samtaleforløb
  • Planlagt kirurgi herunder anlæggelse af spiral og p-stav
  • Celleskrab
  • Attester fraset kørekortsattest til raske personer < 75 år, attest til opfølgning på sygedagpenge og mulighedserklæring.
  • Årskontroller for kroniske sygdomme som f.eks. KOL, astma, forhøjet blodtryk, diabetes mellitus, hjerte-karsygdom, knogleskørhed osv.
  • Fornyelse af vanedannende medicin
  • Planlagt opfølgning på helbredsproblematikker.

Planlagte tider kan ikke bookes via vores hjemmesiden men skal bookes via telefon eller når du alligevel er i lægehuset.

Tid Samme Dag

Tid samme Dag er til alt andet. Dvs. alle de ting der ikke kommer ind under planlagte tider og det gælder for både akutte og ikke-akutte problemstillinger.

Tid Samme Dag betyder, at du kontakter klinikken den dag, du ønsker en lægetid. Hvis du ringer inden kl. 11 og det skønnes nødvendigt med en tid, så tilbydes du en tid samme dag.

Hvis du ringer efter kl. 11, vil vi fortsat tilstræbe os på at tilbyde en tid samme dag, dog kan vi ikke garantere det.

Vær opmærksom på, at du skal kunne møde inden for en time. Det betyder dog ikke, at alle patienter tilbydes en tid inden for en time.

Der kan være enkelte dage ved f.eks. sygdom, ferie, kursus eller anden grund til lavere bemanding i klinikken, hvor vi ser os nødsaget til at udskyde tidsbestilling til en anden dag.

TSD kan også bookes via hjemmesiden. Der åbnes op for at nogle af tiderne kan bookes fra kl. 15.00 dagen før og til kl. 8.00 på selve dagen. Bemærk at tiderne skal bekræftes om morgenen af vores sekretær og i nogle tilfælde kan du risikere at tiden bliver afvist, hvis vi vurderer at det kan klares over telefonen.

OBS – OBS – OBS

TSD omfatter ikke tider hos vores sygeplejerske eller bioanalytiker.

Lægerne Freitag, Pedersen og Tørnes kan ikke love tid hos den sædvanlige læge.

Akut tid er hermed definitivt afskaffet.

Vi håber og regner med jeres forståelse i indkøringsperioden.

 

 §§

GRATIS VACCINATION MOD PNEUMOKOKKER – NU TIL ALLE OVER 65 ÅR.


Folketinget har allerede nu valgt at udvide tilbuddet om gratis vaccination mod pneumolokker.

Vi kan derfor pr 15 Juni tilbyde gratis vaccination mod pneumokokker til alle patienter over 65 år.
Hvis det har interesse, så ring til sekretæren med henblik på at booke en tid.

For patienter under 65 år med visse kroniske sygdomme vil den gratis vaccine blive tilbudt på et sender tidspunkt. Vi har tidligere fået oplyst at det bliver til efteråret, men muligvis bliver det først til foråret 2021.